Views Navigation

Evenement Views Navigation

Vandaag

Sluit je aan bij het Blauw Ecoteam!

Het Blauw Huis Stadswal 14, Beringen, Belgium

En wat kan jij wel doen? Het leven wordt is duurder. Gas, elektriciteit, brandstof, boodschappen... Jij en ik voelen het in onze portemonnee, toch? Er wordt erg gekeken naar welke […]

€7

Val en Tijn samen op ontbijt

Het Blauw Huis Stadswal 14, Beringen, Belgium

...samen eten smaakt altijd beter, toch? Zin om gezellig mee te doen met dit Valentijnsontbijt? Je hoeft niet persé met twee te zijn om 'lievekensdag' te vieren. Wees je eigen lieveling en reserveer je plekje.
Toch met z'n tweeën? Een tafeltje tête - à - tête kan ook. Inschrijven kan via info@hetblauwhuis.be of 0478 34 51 36. Na de bevestiging ontvang je de gegevens om de betaling in orde te brengen, zodat je inschrijving definitief is.

€15

‘Laat u eens in het zak zitten’ of creatief bezig zijn met papier én Monica

Het Blauw Huis Stadswal 14, Beringen, Belgium

Misschien ben jij ook wel iemand die graag een cadeautje 'persoonlijk' wil maken of afstemmen? Dat kan natuurlijk op allerlei manieren.
Maar heb je wel eens gedacht aan een orginele verpakking? Een zakje helemaal op maat van de 'gelukzak' zelf of op 'maat' van de inhoud? Monica neemt ons mee in de wondere wereld van 'recycling' en 'upcycling' . Van oude papieren zakjes, oud papier en allerlei restmaterialen maken we 'nieuwe' zakjes die veel "waauws" en "oeeehs" gaan opleveren. Laat even weten of je er graag wil bij zijn?

€8

In de voetstappen van vrouwen

Op donderdag 8 maart vieren we de Internationale Vrouwendag. Dit gaat al terug van in 1908, waar in New York duizenden vrouwen demonstreerden voor meer loon en betere afbeidvoorwaarden, afschaffing van de kinderarbeid, maar vooral ook voor een betere kwaliteit van leven. Vandaag vieren we die dag die in het teken staat van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal in de wereld. Het Blauw Huis, wil op zaterdag 9 maart vooral de kracht van vrouwen jong en oud, centraal zetten. Daarom gaan we samen op pad, op wandel. Vrouwen, (groot-)moeders, tantes, (klein-)dochters, vriendinnen, heldinnen, besties... kom dus niet alleen. Neem samen deel aan deze geleide wandeling, om te (over)denken, uit te wisselen, te lachen, te herinneren. Na het wandelen sluiten we pm 12:00 uur af met een koffietje en een koffiekoek, op een plaats waar ook niet-wandelaars aan kunnen deelnemen. Het einde is voorzien om 13:00 uur. Graag een seintje of je meewil doen, je krijgt tijdig alle info doorgestuurd.

€6
Close Menu