Views Navigation

Evenement Views Navigation

Vandaag

Lachyoga

Het Blauw Huis Stadswal 14, Beringen, Belgium

"Lachen is gezond" Dat wordt wel eens gezegd. Kom het zelf ervaren op 20 september in Het Blauw Huis. Samen met lachcoach Danny Leyssen gaan we op zoek naar onze hartelijke lach. We starten met een lichte fysieke opwarming, doen enkele ademhalings-en stemoefeningen en gaan zo over naar heerlijk spontaan lachen. We sluiten af met een relaxatieoefening.
Lachen stimuleert de aanmaak van endorfine (je gelukshormoon) en draagt bij tot ontspanning. Wedden dat je thuis ook aan de slag gaat met de tips & tricks, telkens je behoefte hebt aan een moment van ontspanning, loslaten en gewoon 'plezier' ervaren.

€7

Sluit je aan bij het Blauw Ecoteam!

Het Blauw Huis Stadswal 14, Beringen, Belgium

En wat kan jij wel doen? Het leven wordt is duurder. Gas, elektriciteit, brandstof, boodschappen... Jij en ik voelen het in onze portemonnee, toch? Er wordt erg gekeken naar welke […]

€7

Val en Tijn samen op ontbijt

Het Blauw Huis Stadswal 14, Beringen, Belgium

...samen eten smaakt altijd beter, toch? Zin om gezellig mee te doen met dit Valentijnsontbijt? Je hoeft niet persé met twee te zijn om 'lievekensdag' te vieren. Wees je eigen lieveling en reserveer je plekje.
Toch met z'n tweeën? Een tafeltje tête - à - tête kan ook. Inschrijven kan via info@hetblauwhuis.be of 0478 34 51 36. Na de bevestiging ontvang je de gegevens om de betaling in orde te brengen, zodat je inschrijving definitief is.

€15

‘Laat u eens in het zak zitten’ of creatief bezig zijn met papier én Monica

Het Blauw Huis Stadswal 14, Beringen, Belgium

Misschien ben jij ook wel iemand die graag een cadeautje 'persoonlijk' wil maken of afstemmen? Dat kan natuurlijk op allerlei manieren.
Maar heb je wel eens gedacht aan een orginele verpakking? Een zakje helemaal op maat van de 'gelukzak' zelf of op 'maat' van de inhoud? Monica neemt ons mee in de wondere wereld van 'recycling' en 'upcycling' . Van oude papieren zakjes, oud papier en allerlei restmaterialen maken we 'nieuwe' zakjes die veel "waauws" en "oeeehs" gaan opleveren. Laat even weten of je er graag wil bij zijn?

€8
Close Menu