DE GELE DOOS

Beste hulpverlener, maar ook mantelzorger

Kortom iedereen die begaan is met mensen met een zorgnood

In 2022 willen men met het project ‘Gele doos’ van start gaan binnen de gemeenten van de eerstelijnszone West-Limburg. De gele doos is een doos voor belangrijke medische en andere informatie, die nuttig zijn voor diensten als brandweer, politie en medische hulpverleners in een noodsituatie. De Gele doos wordt in de koelkast bewaard. Door een sticker te plakken op de binnenkant van de voordeur, weten hulpverleners dat er een gele doos in de koelkast zit. Op die manier vinden ze snel de nodige informatie om gepaste hulp te bieden in een noodsituatie.

Om het project optimaal te laten starten, willen we u graag uitnodigen om een aantal vragen te beantwoorden. Het invullen van de vragenlijst duurt 7 à 10 minuten.

Gelieve uw antwoord te verzenden vóór 17 mei.

Uw antwoorden zullen vertrouwelijk behandeld worden.

Close Menu